90v Turnauksen säännöt

Turnauksen säännöt:

Turnauksessa voivat pelata 1.1.2010 tai sen jälkeen syntyneet pelaajat.

Pelimuoto 8v8, peliaika on 1×25 minuuttia.

Kaikille joukkueille 5 peliä, sekä haaste- että kilpasarjassa.

Käytössä aluepaitsio, noudatetaan Palloliiton 8v8 sääntöjä.

Jos sijoituspeli päättyy tasan, ratkaistaan voittaja suoraan rangaistuspotkukilpailulla, jossa kumpikin joukkue suorittaa vuorotellen kolme (3) rangaistuspotkua. Mikäli tilanne on näiden jälkeen edelleen tasan, jatketaan rangaistuspotkujen suorittamista yksi pari kerrallaan.

Tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuusPisteet keskinäisissä otteluissa Maaliero keskinäisissä otteluissa Tehdyt maalit keskinäisissä otteluissa Maaliero sarjassa Tehdyt maalit sarjassa

Joukkue ilmoittautuu turnaukseen Infopisteellä. Joukkueen tulee ilmoittautuessaan luovuttaa turnausinfoon joukkueen pelaajalista, josta tulee löytyä pelaajien nimet, pelinumerot ja syntymäajat sekä taustahenkilöiden tehtävät ja nimet. Listaan tulee kirjata joukkueen yhteyshenkilönä toimivan taustahenkilön puhelinnumero. Joukkueen pelaajalistan oikeellisuus vahvistetaan joukkueenjohtajan tai valmentajan allekirjoituksella.

Yksittäinen pelaaja saa pelata turnauksessa vain yhdessä joukkueessa.

Yksittäisessä ottelussa pelaajavaihtoja ei ole rajattu.

Joukkueen tulee olla valmiina aloittamaan ottelu 5 min ennen otteluohjelman mukaista ottelun alkamisajankohtaa. Turnauksen aikatauluja tulee noudattaa tarkasti.

Jos joukkue saapuu ottelupaikalle viisi (5) minuuttia ottelun alkamisajan jälkeen tai saapuu vajaalukuisena tai myöhästyy esittämättä pätevää syytä, katsotaan pelikentälle saapunut joukkue voittaneeksi maalein 3-0. Luovuttanut joukkue voidaan sulkea kilpailusta ja sen mahdollisesti pelaamat ottelut mitätöidään.

Jos molemmilla joukkueilla on samanväriset pelipaidat, se joukkue, joka otteluohjelmassa on vierasjoukkue pelaa varapaidoilla tai liiveillä. Maalivahdin pelipaidan väri tulee aina poiketa muiden pelaajien pelipaitojen väristä.

Oman piirin myöntämät kauden 2020 yli-ikäisyysluvat ovat voimassa Turnauksessa. Turnauksen järjestäjällä on myös oikeus myöntää yli-ikäisyyslupa. Joukkueella voi olla korkeintaan kolme (3) yli-ikäistä pelaajaa turnauksen kokoonpanossa.

Jos joukkueen todetaan käyttäneen otteluissa yli-ikäisiä pelaajia ilman järjestäjän lupaa tai joukkue/pelaaja käyttäytyy törkeän epäurheilijamaisesti kilpailun aikana, rankaisee jury joukkuetta/pelaajaa soveltaen SPL:n rangaistussääntöjä.

Kaikki erimielisyydet ja vastalauseet koskien kilpailutoimintaa ratkaisee järjestäjien asettama kolmejäseninen jury. Juryn päätöksestä ei voi valittaa.

Vastalauseet on toimitettava 30 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä järjestäjille turnaustoimistoon/infoon.

Vastalausemaksu on 50 EUR, joka suoritetaan vastalauseen jätön yhteydessä. Sille, jota vastalause koskee on varattava riittävä aika vastineen antamiseen. Maksu palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Kilpailun jury pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa olla muuttamatta ottelun lopputulosta hyväksyessään vastalauseen. Juryn päätöksestä ei voi valittaa. Jos vastalause koskee erotuomarin päätöksiä, niistä tulee ilmoittaa erotuomarille välittömästi ottelun jälkeen. Vastalauseita koskien kenttää ja varusteita ei tutkita ellei erotuomarille ole tehty ilmoitusta ennen ottelua.

Mahdolliset varoitukset ja kentältäpoistot ovat turnauksessa ottelukohtaisia. Pelikieltoja tulee siinä tapauksessa, että ottelun erotuomari tekee raportin törkeästä rikkeestä. Tällöin kilpailun jury voi tuomita rangaistuksia.

Otteluohjelma julkaistaan kun ilmoittautumiset ovat selvillä, kuitenkin hyvissä ajoin ennen turnausta.

Järjestäjät pitävät oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Turnauksessa noudatetaan Palloliiton koronaohjeistuksia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: