Työhyvinvointi

Meeting room by the water in a beach

Laadukas ja toimiva
T
yöhyvinvointipäivä
A
mmattilaisten tekemänä

Huikea nostatus avainpelaajiesi motivaatio- ja stressinsietotasoon

Huolehdi tärkeimmästä pääomastasi

Human Resource Development

  • Palvelee yrityksen ja organisaation toimintaa ja tavoitteiden saavuttamista ylläpitämällä hyvää ilmapiiriä ja motivaatiota sekä lisäämällä toimijoiden osaamista.
  • Vahvistaa yrityksen sisäistä- ja ulkoista imagoa sekä luo yritykselle oikeanlaista koheesiota.
  • Luo lisää sosiaalista- ja henkistä hyvinvointia
  • Kasvattaa yrityksen henkisiä voimavaroja ja motivaatiota
  • Mahdollistaa sisäisen tiedon välittymisen toimijoiden kesken.

Mallimme yhden päivän ohjelmasta

Kutsu omat avainpelaajasi kokoon, motivoi, tiedota ja luo yhteisöllisyyttä. Mallissamme vahvistat oman joukkueesi mentaalista iskukykyä ja viet omaa viestiäsi perille. Päivän aikana teemme taikoja. Aamupäivällä annamme työkalut stressin ja tunteiden hallintaan. Iltapäivällä jaamme dreamteamisi ryhmiin, jotka yhdessä ratkaisevat heille annettuja tehtäviä. Rasteilla ammattilaiset luotsaavat avainpelaajiasi.

Ohjelmasta

Päivän mittainen ohjelma on mallina. Se on hyväksi jo todettu. Se räätälöidään tilaajan toiveen mukaiseksi. Tykypäivä voidaan toteuttaa maalla (kotikaupungissanne), merellä (päiväristeily) ja ei sentään ilmassa, mutta myös valitsemassanne kohteessa. Toteutamme myös pelkästään liikunnallisia ja lyhyempiä ohjelmia. Malliohjelmassa on peruspalveluitamme.

Schedule:
08:00 Kokoontuminen
09:00 Aamiainen, tulokahvit
10:00 Aanupäivän vaihtoehtoja;
Tyky -päivän vieraileva asiantuntija.
Yrityksen omat esitelmät, koulutukset ja luennot
Liikunnalliset pelit ja leikit
14:00 Lounas
15-18 Workshopit (laiva/kaupunkisuunnistus)
19-20 Päivällinen
21-23 Loppugaala, Stand up esitys ja palkitsemiset

Day and night:
Aamupäivä 09:00 – 14:00
Esimerkkinä:
Asiantuntijaluennot kaikille osanottajille kokous- ja konferenssitiloissa. Onnellisuusstrategi, KM ja neuropsykiatrinen valmentaja luotsaa ryhmäänne parempaan ja stressittömämpään työyhteisöön.  Työkaluinaan enneagrammit, stressiprofiilit, Atuhe- stressinhallintakokonaisuus. Enneagrammien avulla tunnistamme yhteisömme yksilöt ja opimme tulemaan paremmin toimeen keskenämme.

Iltapäivällä 15:00 – 18:00 Workshopit (laiva/kaupunkisuunnistus) Osanottajat jaetaan pienryhmiin, jotka kiertävät rastit. Rasti noin 30 min.

Stand up -Rasti:
Stand up koomikko pitää sketsi-klinikan omasta aiheestanne. Hän on erikoistunut kouluttamaan esim. myyjiä ja asiakaspalvelijoita. Rastin jälkeen joka ryhmällä on 1-3 min esitys iltagaalaan.

Pulma -Rasti:
Täällä tulee vastaan pulmia ja ongelmia, jotka ratkaistaan ryhmätyöllä. Ne ovat laatineet mysteeriammattilaisemme, joilla on useita pakohuoneita Suomessa.

Aistien  Rasti:
Täällä maistelemme ja pisteytämme erilaisia makuja suklaasta nestemäisiin tuotteisiin.

Tunnista tyyppi  -Rasti:
Aamun luennon jälkeen tunnistamme tunnettujen henkilöiden enneagrammityyppejä.

Night and Day:
Ryhmän koosta riippuen voi olla enemmänkin rasteja esim. Trivia Rasti. Rasteilta saa pisteitä ja leikkimielisen kisan voittajaryhmä palkitaan loppugaalassa.
Loppugaalassa nautitaan stand up komiikasta, jota tarjoilevat omat ryhmänne sekä stand up tähti.

Team Line-up:

Projektintuottaja    Harri Rantala
Yritysasiakkaiden matkoja ja palveluita jo vuodesta 2008. Referenssinä mm. Tapiola, LähiTapiola, Turva, Lammi Kivitalot, Robert Bosch Oy. Matkatuotteita ja tuotantoa (incoming; Espanja, Katalonia) mm. MatkaPojat, Matka-Vekka. Tapahtumatuotantoa mm. Tammerfest, Pori Jazz, Down By The Laituri.

Stand Up koomikko    Arimo Mustonen
Stand up -koomikko Arimo Mustonen on yli tuhannessa stand up -tilaisuudessa esiintynyt ja stand-up-kiertueita tehnyt monipuolinen viihdyttäjä. Palkittu, arvostettu ja naurattava koomikko osaa ottaa viihdyttävästi haltuunsa yleisönsä.  Stand-up-koomikon esityksen sisältö rakennetaan aina tilaisuuden luonteen mukaan.

Onnellisuusstrategi    Meri Lähteenoksa
KM, neuropsykiatrinen valmentaja Meri Lähteenoksa  on kokenut ja kiitetty luennoitsija.  Lähteenmäki luotsaa kuulijansa stressin hallintaan mm. mindfullnessin ja atuhe -tekniikan kautta. Hän parantaa työyhteisön työhyvinvointia yksilön profiloinnin ja roolitusten kautta.

Ongelmaratkaisut, pulmat    Mysteeri Oy
Mysteeri Oy on  Suomen johtavia, pakohuonepelin sekä tiimivalmennuksen tuottajia. Innostuminen,  yhdessä onnistuminen ja utelias luovuus ovat heidän mottojansa.

Aistien maailma    Paikallinen tuottaja
Luomme makujen maailman paikallisen tuottajan kanssa. Laivalla se voi olla tuote-esittelyä tai muuta maistelua.

Rasteja voi lisätä halutun teeman ja oman ryhmän mieltymysten mukaan.

Ryhmän koko sovittavissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: